Je zal maar een recruiter zijn.

Onze sector heeft een slecht imago. Vorige week kreeg ik nog een berichtje “Aangename verademing dat iemand effectief het profiel leest.”. Het lijkt een leuk bericht, maar eigenlijk  is het bedroevend en zegt het veel over de negatieve ervaringen die vele mensen hebben. Mag ik je toch even meenemen in ons verhaal?

Een goed selectiekantoor heeft belangrijke voordelen voor jou.

 We nemen onze tijd om je te leren kennen.

Je bent zoveel meer dan wat er op je cv te lezen staat. Wij willen jou leren kennen, om je gericht verder te helpen. Wat zijn je talenten? Welke ambitie heb je? Wat motiveert je en wat kost je energie? Wat vind jij belangrijk voor je toekomstige job/werkgever. We helpen je aan een beter zelfinzicht op vlak van je persoonlijke eigenschappen en vaardigheden, om vervolgens naar een droom-job te gaan.

 Vervolgens gaan we actief op zoek voor jou.

Mogelijks kunnen we na de eerste kennismaking een concreet en passend job-aanbod bespreken. Mogelijks hebben we op dat moment de ideale job voor jou niet. In dat geval blijven wij mee zoeken. Komt morgen de juiste vacature binnen dan bellen we jou onmiddellijk om deze samen te bespreken. Een gesprek is dus niet zomaar een momentopname, er is blijvende follow-up.

 Wist je dat wij beschikken over ‘onzichtbare’ vacatures?

Niet alle bedrijven plaatsen vacatures op hun eigen website. Enkel het selectiekantoor waarmee ze werken, weet van de openstaande functie af. Er bestaan dus mooie kansen waar je misschien nooit bij terecht zou komen zonder een tussenkanaal.

 Ons advies en onze hulp aan jou is gratis.

Is je cv goed opgesteld? Ben je bang om te gaan solliciteren? Wil je weten hoe je kansen zijn op de arbeidsmarkt? Zijn je verwachtingen realistisch? Ben je klaar om te solliciteren of kan je beter eerst een gesprek aangaan met je huidige werkgever? Weet je vandaag al welke richting je uit wil? We helpen je oprecht vanuit ons hart.

Wist je dat je ook op onze website al een heleboel informatie kan terugvinden? Ons sollicitatiehandboek is een handig document waarmee je zelf ook aan de slag kan.

 Wij contacteren jou altijd.

Wanneer je via ons solliciteert voor een functie, nemen wij altijd contact met jou op. Ook in het jammerlijke geval dat er geen match is tussen jouw profiel en onze klanten. 

 Wist je dat jouw cv dankzij ons mogelijks extra kansen krijgt?

Wij nemen onze tijd om iedereen die solliciteert te leren kennen. Bij de bedrijven voor wie wij werken is deze tijd er niet altijd, omdat zij naast aanwerven nog vele andere taken hebben. Door het warme contact en de vertrouwensband met onze klanten kunnen wij ons geloof in jou vaak beter overbrengen dan dat enkel jouw cv dit kan.

Verder ga je ook beter voorbereid op gesprek. Je verneemt van ons alles wat wij weten over het bedrijf, de bedrijfscultuur en de uitdaging.

 Een nieuwe job moet een feest zijn.

Van onze wakkere uren spenderen we een groot gedeelte op het werk. Neem dus je tijd voor de zoektocht naar de juiste job. Een goede tussenpersoon is geen tijdverlies, maar helpt je vooruit.

 

Ziezo, een hele boel positieve kenmerken.

Wij zijn trots op ons beroep en helpen je graag.

Ben je overtuigd en ben je vandaag onvoldoende tevreden in je job? Maak nu je afspraak en kom langs.

Ben je héél neig overtuigd over onze filosofie en wil je graag ons team komen versterken?

Wij breiden uit en zijn vandaag op zoek naar een creatieve administratief bediende en een recruiter. Contacteer ons snel want de juiste match maken of hieraan bijdragen is de mooiste job die er bestaat.