Wij zijn niet zomaar een interim- of selectiekantoor.

 

Ik heb regelmatig een gefrustreerde kandidaat aan de telefoon. “Ik ben al die interimkantoren kotsbeu!”. En ik kan ze geen ongelijk geven. Je wordt eerst overstelpt door telefoons om dan nooit meer iets van ze te horen. En als er toch nog eens een kantoor terugbelt, dan is het met een job die in de verste verte niet aan jouw jobwensen voldoet. Daarnaast, weten wij, wordt je cv naar 101 (potentiële) klanten doorgestuurd waardoor jouw naam ongewild op meerdere HR-afdelingen terechtkomt.

 

Laat het effe duidelijk zijn. Wij zijn niet zomaar een interim- of selectiekantoor. Wij zijn geen ‘mainstream’-kantoor, maar eentje die écht probeert om klant en kandidaat te kennen, te begrijpen en te zoeken naar de beste match. Nee, ik kan ook niet beloven dat ik volgende week jouw droomjob uit mijn mouw tover, maar ALS ik jou bel dan is het wel met een job waarvan ik geloof dat het een opportuniteit kan zijn.

 

WIJ ZIJN ANDERS.  Wij werken samen met bedrijven. Wij gaan partnerships aan. Wij kennen de klant, de functie, de sfeer, de doorgroeimogelijkheden. Wij schuiven geen cv’s. Wij screenen niet op basis van cv. Bij ons telt de persoon en het verhaal achter de cv. Dáárom bellen we jou. Wij stellen vragen over jou als persoon, over jouw ervaring en over jouw jobwensen. En dat wij dan het zoveelste kantoor zijn die je aan de lijn krijgt, dat is frustrerend. Voor jou, maar ook voor ons.

 

WIJ ZIJN ANDERS. We go the extra mile. Want het stopt niet na dat telefoontje met jouw ideale job. Nee, we willen zeker zijn van een match. Daarom zien wij alle kandidaten nog eens op een uitgebreid (digitaal) kennismakingsgesprek. Wij willen zeker zijn dat jouw ervaring matcht, dat de bedrijfscultuur matcht, dat jouw lange termijn-verwachtingen matchen enzoverder. En dat dit dan het zoveelste ‘intake-gesprek’ is waar je naartoe moet rijden, dat is frustrerend. Voor jou, maar ook voor ons.

 

Laat het effe duidelijk zijn. Ik begrijp jouw frustratie. Begrijp je ook de mijne?

 

WIJ ZIJN ANDERS en wij brengen jou met plezier van A naar BETER!

 

Kimberly De Prins