vanAnaarBETER voor werknemers

WERVING & SELECTIE – INTERIM – CONSULTANCY – OPTIMALISATIEPROJECTEN

Ben je vandaag gelukkig met wat je professioneel doet, ga dan zeker hiermee verder. In dat geval kunnen wij wellicht niet veel voor je doen. De enige tip die we jou willen meegeven is om te blijven investeren in je geluk. Hard werken en goede resultaten boeken gaan hier zeker verder toe bijdragen.

Loopt het vandaag minder goed dan is ons advies niet het sollicitatieformulier in te vullen. Analyseer eerst voor jezelf of het toch niet BETER kan. Kan je aan de situatie iets veranderen?
Lukt dat toch niet heeft het wellicht wel zin om andere horizonten op te zoeken &… hierbij helpen wij je graag.

Bij ons ben je meer dan een CV. We luisteren graag mee naar jouw behoefte, & dan hebben we het niet enkel over de financiële verwachting, maar ook over jouw persoonlijke waarden, jouw ambities, jouw verwachtingen, jouw gewenste werkregime, … We helpen je met CV-advies en solliciatiebegeleiding.
Vervolgens zoeken we de perfecte match tussen jouw profiel en de behoeften van onze werkgevers.
Niet enkel de klassieke werknemer/werkgever-relaties zijn mogelijk.

Waarom vanAnaarBETER

Jouw tevredenheid = de tevredenheid van de klant = ons visitekaartje.
We zullen dus alles in het werk stellen om een goede match te zoeken die jou gelukkig kan maken.
We kijken uiteraard naar de juiste technische bagage, maar nog belangrijker vinden wij een goede match tussen jouw waarden, jouw wensen,… enerzijds, en anderzijds de bedrijfscultuur en behoefte van onze klanten.

We helpen jou bij een optimale sollicitatie. Zien we aandachtspunten in jouw CV, jouw houding, jouw brief, … dan begeleiden we jou hier ook graag naar BETER. Een persoonlijke aanpak vinden wij superbelangrijk.
Bij een sollicitatie voor een concrete functie krijg je van ons duidelijke feedback. We zijn soms afhankelijk van info vanwege onze klant, maar dit wordt nauwgezet opgevolgd.

Vrije sollicitaties worden grondig bekeken in het kader van huidige en toekomstige vacatures. We gaan je zeker niet contacteren voor gelijk welke vacature, enkel indien we overtuigd zijn dat een bepaalde vacature bij jouw profiel, capaciteiten en persoonlijkheid kan passen zullen we jou hieromtrent contacteren voor verdere aftoetsing.

Jouw CV wordt altijd vertrouwelijk behandeld. Zonder voorafgaande toestemming zal jouw info nooit naar een klant gaan.
Ook na de match willen wij er zijn voor jou. Is er toch nog een zorg, dan helpen wij graag om deze weg te werken.

Eerlijk duurt het langst, wij zullen jou altijd eerlijk terugkoppelen. Omgekeerd is dit onze enige eis aan jou. Ook al ging er in het verleden iets fout, we ontvangen graag eerlijke informatie.

Jobtypes

Ben je op zoek naar stabiliteit, zekerheid, of ben je juist een duizendpoot die kickt op continue nieuwe uitdagingen. Onze overtuiging is dat op ieder potje een dekseltje past.
Dan hebben we het niet enkel over alle sectoren én soorten functies, maar ook over de verschillende types functies.

vanAnaarBETER-Samenwerker

Ben jij iemand die de voorkeur geeft aan een stabiele werkomgeving en een langdurige samenwerking dan is het klassieke arbeiders- of bediendenstatuut wellicht de beste oplossing voor jou. Bekijk zeker onze vacature-databank regelmatig. We nemen jouw zoektocht ook graag op in onze kandidatendatabank. Discretie blijft verzekerd maar op die manier kunnen wij makkelijker zoeken voor jou naar de juiste match.

vanAnaarBETER-Interim

Als interim heb je het voordeel dat je ervaring kan opdoen in verschillende sectoren en functies. Hieruit kan je ongelooflijk veel leren.
Ook als je eigenlijk op zoek bent naar een vaste job kan een interimjob interessant zijn voor jou. Je bent intussen aan de slag en kan verder uitkijken en ervaring opdoen. Een interimjob resulteert ook regelmatig eens in een vaste job. Wie weet is die match er ook voor jou.
Beter een leuke tijdelijke job, dan geen job!

vanAnaarBETER-Consultant

Ben je zelf ondernemend en hoef je niet persé een vaste baan, dan is de consultancy-wereld misschien wel iets voor jou?

Je bepaalt zelf waar en wanneer je werkt. Als je wil kan je je risico spreiden over meerdere uitdagingen en voor meerdere opdrachtgevers deeltijds aan de slag te gaan.

Heb je een bepaalde expertise die je graag wil delen om bedrijven BETER te maken?

Ben je ondernemend, neem je graag initiatief, zoek je liever oplossingen en zie je een probleem als een uitdaging?

Indien je telkens JA antwoordde willen wij graag kennis maken en wie weet, wij brengen je graag in de boeiende wereld van AB-Consultants!

Op zoek naar meer werkvreugde? Wacht niet langer. Neem contact op!

Wij helpen je aan de juiste job. Stuur ons een bericht en wij contacteren jou. Dit contact kan ook na de kantooruren.