Missie - Visie - Waarden

WERVING & SELECTIE – INTERIM – CONSULTANCY – OPTIMALISATIEPROJECTEN

Onze missie

Het is onze missie om werkgevers en kandidaat werknemers te helpen groeien door de juiste match te maken tussen beide partijen.

Onze visie

Na een professionele screening en analyse van de behoeften van het bedrijf en de kandidaat werknemer maken we de juiste match en brengen we beide partijen van A naar BETER.

Waarden

Onze dienstverlening en onze beslissingen worden steeds getoetst aan onze kernwaarden:

Deontologisch

Eerlijk duurt het langst. Elke vacature of uitdaging wordt op een professionele en transparante manier aangepakt.
Enkele voorbeelden uit onze deontologische code:

  • Aan CV-schuiven doen we niet mee. Live gesprekken zijn voor ons een must voor een goede match
  • Jouw confidentiële info blijft confidentieel bij ons
  • Een kandidaat wordt niet voorgesteld bij verschillende klanten tegelijkertijd
  • Rekruteren bij klanten is volledig uit den boze

Eerlijke en open communicatie

De persoonlijke kennis die we opbouwen van zowel kandidaten als werkgevers maakt dat we onze dossiers goed kennen en jou ook open en eerlijk kunnen informeren over de pro’s, maar ook de contra’s die er eventueel kunnen zijn. Van ons krijg je geen verkooppraatjes, maar wel een goed onderbouwde eerlijke en open communicatie.

Pragmatisch

Geen ellenlange verslagen, noch voor onze rekruteringstrajecten, noch voor onze optimalisatietrajecten. Wel de juiste verslaggeving, nuttige info en communicatie waar je praktisch iets aan hebt.

Business georiënteerd

We gaan voor een lange termijn relatie met onze klanten. We vinden het dan ook uiterst belangrijk om voor jouw business toegevoegde waarde te creëren en gaan ons hier ten volle voor inzetten. Jouw uitdagingen worden onze visitekaartjes.

Oplossingsgericht

Wij willen verder gaan waar anderen stoppen. Pas als er een oplossing ligt die tot tevredenheid leidt kunnen wij ook tevreden zijn. Tot dan zetten we door!

van A naar BETER

Ons continue streven is iedereen vanAnaarBETER te brengen. Kwaliteit en service zijn hierbij van primordiaal belang. We nemen geen tevredenheid met een halfslachtige oplossing, maar gaan voor duurzaam resultaat.

Ownership

We behandelen jouw uitdaging met exact dezelfde zorg alsof het de onze is. We willen niet hoogmoedig klinken, maar… omdat rekruteren en optimaliseren bovendien onze specialisatie is gaan we er van uit dat we met deze mentaliteit een ongelooflijk resultaat kunnen neerzetten.

Een sollicitatie- & aanwervingstip

Denk eens na welke waarden de drijvende kracht zijn achter jouw gedragingen en acties. Als het hier tussen kandidaten en werkgevers botst zal er nooit een goede match zijn.

Wees niet verlegen. Neem contact op!

Ben je geïnteresseerd om met ons te werken? Stuur ons een bericht en wij komen hier zo snel als mogelijk op terug!