DON'T GET STUCK

Blijf niet bij de pakken zitten, pak liever uit!

START HIER

JOUW WEG NAAR MEER WERKGELUK . . .

Hi .

Laat van jou horen!
Chat, bel of kom langs!

Match .

Vervolgens toetsen wij jouw wensen, kennis en ervaring af tijdens een gesprek via video of op kantoor. Heb je geluk? Dan bespreken wij onmiddellijk de matchende jobs met jou. Zo niet, zoeken wij verder tot we de job vinden die op jouw lijf geschreven staat.

Meet .

Poets je tanden. Kam je haren. Laat het echte werk beginnen: stel jezelf voor in het toekomstige bedrijf. No stress, wij begeleiden jou door het hele proces en stomen je klaar voor the big day.

Bla bla bla .

Verwacht je steeds aan duidelijke en eerlijke feedback, ongeacht het resultaat. Indien er nog geen nieuwe deur openging voor jou, zetten wij de zoektocht zonder enige twijfel verder.

Waarom kies je voor vanAnaarBETER ?

Waarom kies je vanAnaarBETER ?

Wat schuilt in onze mars?

OWNERSHIP

Jouw uitdaging is ook de onze en daar handelen we naar. Met zorg en een persoonlijke aanpak gooien we graag meer pit aan tegen jouw nieuwe start.

DUURZAAM(HEID)

Van A naar BETER, dat is een zoektocht naar eeuwig geluk op de werkvloer. Samen zetten we door tot we jouw “perfect happiness match” gevonden hebben.

FLEXIBILITEIT

Altijd stand-by én goesting om jouw wensen te vervullen. Plan een videochat, bel ons of kom langs in ons jobstation. Wanneer je maar wilt, waar je maar wilt.

Durf een andere weg in te slaan .

 

Kies vanAnaarBETER.com

Enkele referenties

Ellen

Zeer tevreden met de hulp en begeleiding die ik van Candy gekregen heb! Samen zocht zij met mij naar een job die echt matcht en had zij een zeer persoonlijke aanpak.

Uiteindelijk een zeer goede job gevonden, en Candy bleef regelmatig opvolgen hoe het ging.

Nogmaals bedankt Candy!

Stefan

Geweldige samenwerking, correcte opvolging en begeleiding.

Dankzij jullie vond ik mijn droomjob, met speciale dank aan Kimberly en het team!

Annick

SUPER-mensen als je het mij vraagt! Ze luisteren, zoeken en …..vinden de perfecte job voor je !
Waar je je volledig thuis voelt, ikzelf had nooit gedacht dat ik na 20j in hetzelfde bedrijf nog een nieuwe uitdaging zou aangaan maar dankzij van A naar BETER heb ik het gevoel dat ik nog steeds kan groeien !
Dus in mijn geval “van A naar BETER”!!!!!!!
Daarom dikke merci!