in één gesprek

kan véél veranderen!

START HIER JOUW WEG NAAR MEER WERKGELUK . . .

Hi

Ben je op zoek naar een functie als bediende? Chat, bel of kom langs!  Wij hebben een mooi aanbod bedienden-functies en begeleiden je graag naar meer werkgeluk.

Match

Wij toetsen jouw wensen, kennis en ervaring af tijdens een gesprek via video of op kantoor. Heb je geluk? Dan bespreken wij onmiddellijk de matchende jobs met jou. Zo niet, zoeken wij verder tot we de job vinden die op jouw lijf geschreven staat.

Meet

Poets je tanden. Kam je haren. Laat het echte werk beginnen: stel jezelf voor bij je toekomstige werkgever. No stress, wij begeleiden jou door het hele proces en stomen je klaar voor the big day.

Bla bla bla

Verwacht je steeds aan duidelijke en eerlijke feedback, ongeacht het resultaat. Indien er nog geen nieuwe deur openging voor jou, zetten wij de zoektocht zonder enige twijfel verder.

Waarom kies je voor vanAnaarBETER ?

Waarom kies je vanAnaarBETER ?

OWNERSHIP

Jouw uitdaging is ook de onze en daar handelen we naar. Met zorg en een persoonlijke aanpak begeleiden we jou naar een nieuwe job.

DUURZAAM(HEID)

Van A naar BETER, dat is een zoektocht naar eeuwig geluk op de werkvloer. Samen zetten we door tot we jouw “perfect happiness match” gevonden hebben.

FLEXIBILITEIT

Altijd stand-by én goesting om jouw wensen te vervullen. Plan een videochat, bel ons of kom langs in ons jobstation. Wanneer je maar wilt, waar je maar wilt.

Durf een andere weg in te slaan.

Enkele referenties

Ellen

“Zeer tevreden met de hulp en begeleiding die ik van Candy gekregen heb! Samen zocht zij met mij naar een job die echt matcht en had zij een zeer persoonlijke aanpak.

Uiteindelijk een zeer goede job gevonden, en Candy bleef regelmatig opvolgen hoe het ging.

Nogmaals bedankt Candy!”

Stefan

“Geweldige samenwerking, correcte opvolging en begeleiding.

Dankzij jullie vond ik mijn droomjob, met speciale dank aan Kimberly en het team!”

Annick

“SUPER-mensen als je het mij vraagt! Ze luisteren, zoeken en… vinden de perfecte job voor je!
Waar je je volledig thuis voelt, ikzelf had nooit gedacht dat ik na 20j in hetzelfde bedrijf nog een nieuwe uitdaging zou aangaan maar dankzij van A naar BETER heb ik het gevoel dat ik nog steeds kan groeien!
Dus in mijn geval “van A naar BETER”!!!!!!!
Daarom dikke merci!”