Pick the one that fits

Ik-vind-geen-werknemer, bestaat niet

START HIER

JOUW ZOEKTOCHT NAAR DE IDEALE COLLEGA . . .

Hi .

Een goed begin is het halve werk! Ons team is nieuwsgierig naar uw bedrijf en de bedrijfscultuur die er heerst. Zo kan er vervolgens een goede vacature-intake van start gaan.

Drop & Search

Uw zoekertje wordt geplaatst en wij gaan actief op zoek naar de geschikte kandidaten die aan jouw wensen voldoen.

Screen & Meet

Telefonisch of via een interview screenen we de geïnteresseerde kandidaten en selecteren we diegenen die het best binnen jouw plaatje passen. We stellen hen voor en regelen verder de praktische zaken voor het interview.

Follow-up

Wij volgen alles op tot na de aanwerving van jouw nieuwe collega.

Waarom kies je voor vanAnaarBETER ?

Waarom kies je vanAnaarBETER ?

Wat schuilt in onze mars?

NO CURE, NO PAY

Het no-cure-no-pay-contract houdt ons scherp om snel de beste kandidaat voor jou te vinden. Intussen kan jij andere kanalen open houden in jouw zoektocht naar de beste kandidaat.

ZORGENLOOS

Relax and sit back. Je staat er niet alleen voor. Recruiting is een vak apart. Ontdoe jezelf van die extra last. Wij denken mee met uw bedrijf en zoeken actief naar the one that fits.

FOCUS

Focus on the job. Door het rotatiesysteem krijgt uw vacature wekelijks aandacht vanuit andere invalshoeken naargelang de verschillende recruiters. Zo garanderen wij u een continue focus tot uw vacature wordt ingevuld, ongeacht de duurtijd.

Referenties

Van A naar BETER helpt ons zeer efficiënt bij het vinden van geschikte kandidaten voor heel wat functies binnen allerhande functiedomeinen. Het enthousiasme van Anja & Dirk en team is van A tot Zeker en vast een steun voor Palm nv.

Bert Poukens
HR Manager
Brouwerij PALM
Londerzeel

vanAnaarBETER.com levert kwaliteit! Dirk & zijn team zijn voor ons “partners in crime” geworden voor de aanwerving van uiteenlopende profielen.

Wat hen onderscheidt van andere partners: meedenkend vanuit onze organisatie slagen zij erin om via een open communicatie en een persoonlijke aanpak, zowel naar ons als naar de sollicitant, de juiste kandidaat op de juiste stoel te plaatsen.

Zij hebben reeds voor tal van succesvolle aanwervingen gezorgd voor ons ambitieus en sterk groeiend bedrijf.

Magali Van De Vyver
HR Business Partner
D. Cloostermans – Huwaert
Hamme