"Ik-VIND-GEEN-WERKNEMER" bestaat niet

Wij kunnen je helpen!

START HIER

JOUW ZOEKTOCHT NAAR DE IDEALE COLLEGA . . .

Hi

Wij ontlasten jou bij de selectie van bediendenprofielen (van uitvoerend tot C-level voor een brede waaier aan jobdomeinen). Voor de start zijn we nieuwsgierig naar jouw bedrijf en de bedrijfscultuur. We bespreken ook uitgebreid het ideale profiel van je nieuwe collega.

Drop & Search

Wij nemen de marketing van jouw vacature voor onze rekening. Daarnaast gaan we zeer actief én gericht op zoek naar de geschikte kandidaten die aan jouw wensen voldoen.

Screen & Meet

Via een uitgebreid interview screenen we de geïnteresseerde kandidaten en selecteren we diegenen die het best binnen jouw plaatje passen. We stellen hen voor en regelen verder de praktische zaken voor het interview.

Follow-up

Wij volgen alles op tot na de aanwerving van jouw nieuwe collega.

Waarom kies je voor vanAnaarBETER?

JOUW FORMULE

Het no-cure-no-pay-contract houdt ons scherp om snel de beste kandidaat voor jou te vinden. Het exclusiviteitscontract zorgt ervoor dat we jouw vacature gratis meer exposure kunnen geven. Aan jou de keuze!

ZORGENLOOS

Relax and sit back. Je staat er niet alleen voor. Recruiting is een vak apart. Ontdoe jezelf van die extra last. Wij denken mee met jouw bedrijf en zoeken actief naar “the one that fits”.

FOCUS

Focus on the job. Door het rotatiesysteem krijgt jouw vacature wekelijks aandacht vanuit andere invalshoeken naargelang de verschillende recruiters. Zo garanderen wij jou een continue focus tot je vacature wordt ingevuld, ongeacht de duurtijd.

Referenties

Van A naar BETER helpt ons zeer efficiënt bij het vinden van geschikte kandidaten voor heel wat functies binnen allerhande functiedomeinen. Het enthousiasme van Anja & Dirk en team is van A tot Zeker en vast een steun voor Palm nv.

Bert Poukens
HR Manager
Brouwerij PALM
Londerzeel

vanAnaarBETER.com levert kwaliteit! Dirk & zijn team zijn voor ons “partners in crime” geworden voor de aanwerving van uiteenlopende profielen.

Wat hen onderscheidt van andere partners: meedenkend vanuit onze organisatie slagen zij erin om via een open communicatie en een persoonlijke aanpak, zowel naar ons als naar de sollicitant, de juiste kandidaat op de juiste stoel te plaatsen.

Zij hebben reeds voor tal van succesvolle aanwervingen gezorgd voor ons ambitieus en sterk groeiend bedrijf.

Magali Van De Vyver
HR Business Partner
D. Cloostermans – Huwaert
Hamme

Assessment van uw (potentiële) werknemer

Wij bieden testen aan die u meer inzicht verschaffen in de talenten van uw (potentiële) werknemer:

PERSOONLIJKHEIDSTEST

Deze test is specifiek gericht op werksituaties en geeft extra inzicht in de persoonlijkheid en de competenties.
Dankzij AI ontdek je waar een kandidaat twijfelt of sociaal wenselijk wil antwoorden.

CAPACITEITENTEST NUMERIEK

Is werken met getallen een belangrijke vaardigheid voor jouw vacature?
Deze test meet de capaciteit om getallen te begrijpen, op een juiste manier te verwerken en er berekeningen op uit te voeren.

CAPACITEITENTEST VERBAAL

Is werken met teksten belangrijk in jouw vacature?
Deze test meet de capaciteit om geschreven informatie te begrijpen en te verwerken en er vervolgens de juiste conclusies uit te trekken.