Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, verandering in je leven, iets beters? Heb je genoeg van de dagelijkse sleur en het eindeloze fileleed? Ben je bewust op zoek naar een job dichter bij huis?

Klop dan gerust eens bij ons aan. Wij luisteren oprecht naar wat jij nodig hebt op dit moment in jouw leven en vinden voor elke vraag een oplossing op maat. Dit voor alle jobs in regio Dendermonde en tot 30 km errond. Als je weet dat quasi al onze vacatures uitmonden in een vaste aanwerving, waarom zou je dan nog twijfelen.

Wat maakt ons kantoor nu zo anders?

Bij vanAnaarBETER pakken we elke vacature op een persoonlijke, professionele en transparante manier aan en laten we mensen groeien door het vinden van de juiste match. Om deze groei te waarborgen, trekken we steeds betrokken en warme mensen aan. Zo komen de juiste mensen, op de juiste plaats terecht.

Hier ben je meer dan een CV. We zijn geïnteresseerd in wat je te bieden hebt, staan je bij met raad en daad en begeleiden waar nodig.

What happens at vanAnaarBETER, stays at vanAnaarBETER. Alle vertrouwelijke info die je ons meegeeft, blijft confidentieel. Ook aan CV-schuiven doen wij niet mee, want iedereen verdient een persoonlijke aanpak.

Wij vinden met ons hart en verstand, wat jij verlangt.

Van A naar BETER.com